Κεφάλι  |  Αυχένας  |  Πλάτη  |  Μέση  |  Άκρα

Αθλητική Μάλαξη

50min / 45€

70mi / 65€

Στόχος είναι η σωστή αιμάτωση και χαλάρωση των μυών και η επαναφορά τους στην ιδανική φυσική κατάσταση. Ιδανικό για άτομα που γυμνάζονται έντονα, αθλητές, μυϊκή δυσκινησία, τόνωση μυϊκών ομάδων.

Herbal pouch Massage

60min / 50€

80min / 70€

Ζεστά υφασμάτινα πουγκιά γεμισμένα με βότανα εναλλάσσονται με τους ήπιους χειρισμούς του θεραπευτή προσφέροντας υπεραιμία, αποτοξίνωση, ανακούφιση από stress μυϊκές εντάσεις κ.α

Ρεφλεξολογία

45min / 35€

Ολιστική μέθοδος που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά. Με ειδικές πιέσεις ενεργοποιείται ο αυτοθεραπευτικός μηχανισμός του οργανισμού. Ενδείκνυται για πολλές παθήσεις μυοσκελετικές και οργανικές.

Hot Stones

60min / 50€

80min / 70€

Κατά την διάρκεια της μάλαξης ζεστές πέτρες εφαρμόζονται σε συγκεκριμένες ενεργειακές ζώνες χαρίζοντας βαθύτερη μυϊκή ανακούφιση.

Deep Tissue Massage

50min / 45€

70mi / 65€

Ενεργεί στους εν τω βάθη ιστούς του μυϊκού συστήματος ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους. Στοχεύει σε ολόκληρη τη δομή μυϊκών ομάδων και συνδετικών ιστών που αποτελούν τη δεύτερη και τρίτη στιβάδα του μυϊκού συστήματος.

Head Massage

30min / 25€

Μάλαξη της περιοχής των ώμων, του αυχένα και του τριχωτού της κεφαλής. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από ημικρανίες και stress.

Rejuvance

40€/συνεδρία

πακέτο 6 συνεδριών:215€

Εξειδικευμένη μάλαξη προσώπου που αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες, μειώνει τα σημάδια του χρόνου και χαρίζει λάμψη. Εφαρμόζεται με τα ακροδάχτυλά και αφήνει την αίσθηση ενός φυσικού lifting.

Μάλαξη κυτταρίτιδας

35€/συνεδρία

 

 

πακέτο 4 συνεδριών:120€

Εντονη μάλαξη που στοχεύει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος. Κάθε συνεδρία συνδυάζεται με απολέπιση και ειδική μάσκα.

Akra Massage

45min / 40€

Μάλαξη μέτριας έντασης που στοχεύει στην μείωση του άγχους και εφαρμόζεται σε κεφάλι, αυχένα, παλάμες και πέλματα.

Κοσμητική Μάλαξη Μεσημβρινών προσώπου

35min / 30€

60min/50€ 

(απολέπιση +ενυδατική μάσκα)

Ενεργοποίηση ρεφλεξολογικών σημείων σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και κρανίο. Απαλύνει τις ρυτίδες, ανανεώνει το οβάλ του προσώπου και ανακουφίζει απο ημικρανίες. 

Αρωματοθεραπεία

60min / 50€

Μείγμα συγκεκριμένων ελαιών επιλέγεται με βάση τις δικές σας ανάγκες και συνδυάζεται με ήπιας έντασης εξειδικευμένη μάλαξη σε σώμα και πρόσωπο.

Ηλεκτροβελονισμος

(χωρίς βελόνες)

40€

Σύγχρονη και ανώδυνη μέθοδος που στοχεύει στην εξισορρόπηση και αποκατάσταση της δυσλειτουργίας του ανθρώπινου οργανισμού. Βασίζεται στις αρχές του παραδοσιακού

Anti-stress

50min / 40€

70min / 55€

Ήπιας έως μέτριας έντασης μάλαξη σε όλο το σώμα στοχεύοντας περισσότερο σε αυχένα, πλάτη και κεφάλι.

Massaha Signature Massage

75min / 80€

Απολέπιση σε όλο το σώμα και ενυδατική μάσκα προηγούνται της μάλαξης. Ζεστές πετσέτες και  αρώματα από γιασεμί και λεμόνι έρχονται να απογειώσουν την αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Beauty & wellness

Η τιμή και η διάρκεια εξαρτώνται
από την επιλογή των θεραπειών.

Συνδυασμός περιποιήσεων προσώπου και σώματος προσαρμοσμένος απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.

Candles Massage

60min / 50€

80min / 70€

Μάλαξη με ζεστό κερί από σόγια εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια σας ταξιδεύει σε μια γαλήνια ατμόσφαιρα θρέφοντας σε βάθος το δέρμα.

Relax Massage

50min / 30€

65min / 40€

Μάλαξη με ήπιους χειρισμούς που προσφέρει χαλάρωση των κουρασμένων μυών. Επιτρέπει στο σώμα να αποβάλει μεγάλο ποσοστό έντασης προσφέροντας αναζωογόνηση.